CNC-operatør / Verktøymaker / Maskinarbeider

CNC-operatør / Maskinarbeider / Verktøymaker

Vi søker en engasjert CNC-operatør til vårt team!

Vi er en moderne og innovativ bedrift som produserer spesialprodukter og tilbyr tjenester innen maskinering, engineering, sveis og mekanikk. Som CNC-operatør hos oss vil du få muligheten til å jobbe med avanserte maskiner og spennende prosjekter.

Vi legger stor vekt på å skape et inkluderende arbeidsmiljø og er opptatt av å ta imot nye medarbeidere med åpne armer og sørge for at de raskt blir en del av laget. Vi er en engasjert gjeng som jobber tett sammen for å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Nå ser vi etter deg som har erfaring som CNC-operatør og ønsker å lære mer. Hos oss vil du jobbe i en uformell atmosfære med stort aldersmangfold og et trivelig arbeidsmiljø. Her vil du få ansvar for å programmere, sette opp og kjøre CNC-maskiner for produksjon av ulike deler, materialer og seriestørrelser. Vi har mest små serier og en-stykks-produksjon, så du får en svært variert hverdag med mye omstilling og programmering.

I vårt maskinverksted vil du oppleve en spennende og stimulerende arbeidsplass hvor kunnskap og kultur for læring står sentralt. Her er tre eksempler på hvordan dette gjenspeiles i arbeidsmiljøet:

Opplæring og mentorordninger:

Vi legger stor vekt på å tilby grundig opplæring og gode mentorordninger for våre nye medarbeidere. Du vil bli introdusert til maskiner og arbeidsprosesser av erfarne kolleger som vil veilede deg på veien. Dette bidrar til en trygg og støttende læringsatmosfære som gjør det enklere å ta fatt på nye utfordringer. Vi ønsker også å lære av din kunnskap og vil tilpasse opplæringsperioden etter behov.

Utfordrende prosjekter:

Vi tar på oss varierte og utfordrende prosjekter som krever kreativitet og problemløsningsevner. Dette betyr at du vil få jobbe med ulike bransjer og unike produkter, og gir deg muligheten til å utvikle deg som fagperson og se resultater av ditt arbeid.

Kompetanseutvikling og deling av kunnskap:

Vi har kultur for å oppsøke ny kunnskap og dele erfaringer innad i organisasjonen. Slik skaper vi et miljø der du får innsikt i andres prosjekter og løsninger og samtidig bidra med dine erfaringer. Denne kunnskapsdelingen fremmer kontinuerlig læring og gir deg muligheten til å utvikle deg sammen med dine kolleger.

Vi har som mål å være Innlandets foretrukne leverandør innen maskinering – til det trenger vi deg på laget!

Ta kontakt med oss, vi ser frem til å høre fra deg!

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Dan Cato Olsen, Tlf. 48 51 71 17 eller send epost til post@fossmv.no.

Bilder fra vår hverdag